De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 al goed voor 1 procent van alle Androids’

Redactie
24 april 2014, 7:51
1 min leestijd
‘Galaxy S5 al goed voor 1 procent van alle Androids’
Galaxy S5

De Galaxy S5, het nieuwe vlaggenschip van Samsung dat al in de winkels ligt, is nu al goed voor zo’n 1 procent van alle Android-smartphones. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Localytics, dat beweert dat de smartphone één week na zijn release al zo enorm populair is dat de Galaxy S5 al 1 procent van de markt inneemt. Volgens Localytics zijn de Verenigde Staten goed voor zo’n 64 procent van alle verkopen van de Galaxy S5 en Europa zorgde afgelopen week voor 23 procent van alle verkopen. Daarmee lijkt de Galaxy S5 opnieuw zo’n grote hit als zijn voorganger en het dominante Android-toestel van 2014 te worden.

Lees ook onze uitgebreide Galaxy S5 review, met ons oordeel over het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 met GRATIS Gear Fit bij Vodafone

Galaxy S5 aanbieding

Overigens krijg je bij een tweejarig Galaxy S5 Vodafone-abonnement de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire heeft een waarde van maar liefst 199 euro en kan onder andere als stappenteller, hartslagmeter, stopwatch en mediacontroller fungeren.

De Vodafone-actie geldt voor diverse tweejarige  abonnementen in combinatie met het toestel. Het Red-abonnement (54 euro per maand) geeft je 2GB aan data en onbeperkt bellen en sms`en. Met het Red Super-abonnement (60 euro per maand) kun je ook onbeperkt bellen en sms’en, maar krijg je 6GB aan data. Vodafone heeft vooralsnog het alleenrecht op deze actie. (Meer informatie)

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

Een Galaxy S5 kopen is al mogelijk als los toestel of in combinatie met een abonnement.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu