Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy S5 krijgt 64-bit Exynos-processor van Samsung’

Redactie
19 november 2013, 15:57
1 min leestijd
‘Galaxy S5 krijgt 64-bit Exynos-processor van Samsung’
galaxy s5 64 bit

De Galaxy S5 64 bit-processor staat op de planning van Samsung, als we de Korea Herald mogen geloven. De aankomende Samsung-smartphone zou daarmee voorop staan binnen de 64 bit-wereld van Android.

Verder is er op dit moment nog maar weinig uitgelekt over de Galaxy S5.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 64 bit

Wat 64 bit precies voor de Samsung-smartphone inhoudt, lees je in ons Android 64 bit artikel, met alles over 64-bit en wat dit precies voor Android betekent. Kort gezegd kan de Galaxy S5 meer werkgeheugen aanspreken en zwaardere apps efficiënter draaien, maar lees vooral het artikel om meer over 64-bit voor Android te weten te komen.

Daarnaast verwachten we dat de Galaxy S5 een metalen behuizing en flexibel scherm krijgt, mogelijk van plastic. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat het scherm van de aankomende Samsung-smartphone vrijwel onbreekbaar is.

Galaxy S5 specs

Wat betreft specificaties verwachten we dat het toestel een scherm met een minimale afmeting heeft van 5 inch en een hd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook ligt voor de hand dat de Galaxy S5 is voorzien een Samsung Exynos 6-chipset, ten minste 2GB of 3GB werkgeheugen, 16/32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en minimaal draait op Android 4.4. De hoofdcamera schiet mogelijk foto`s met 16 megapixel en de verschijningsdatum is naar verluidt het eerste kwartaal van 2014.

Lees meer over de Galaxy S5 op onze toestelpagina

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu