Aanbieding: Galaxy S5, Tab 3 7.0, Multiroom-speaker en microSD-kaart voor 50 euro

Galaxy S5 actieDe Galaxy S5 is met een mooie aanbieding te verkrijgen. Als je via Typhone bestelt, krijg je er gratis een Galaxy Tab 3 7.0 (199 euro), microSD-kaart, S-View Cover en – indien je een abonnement bij Tele 2 neemt – ook nog eens een gratis Multiroom-speaker ter waarde van 299 euro bij. En dat is een gave actie, waarbij je vier producten gratis krijgt bij je Galaxy S5-abonnement. Daarmee loopt de korting op tot wel 550 euro!

Je betaalt éénmalig 50 euro voor het toestel bij een Tele2-abonnement van twee jaar   38 euro per maand. Daar krijg je 300 belminuten of sms’jes en 1500MB data voor. Er zijn ook abonnementen van andere telecomproviders beschikbaar, maar dan krijg je niet de Multiroom-speaker van Samsung gratis bij je abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

→ Tip: check ook onze Galaxy S5 vs iPhone 6 vergelijking!

Galaxy S5 videoreview

Multiroom-speaker van Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=kGhXvwgXIEw

Samsung Galaxy S5 kopen

Wil je de Galaxy S5 kopen, bekijk  dan hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. De S5 is ook los verkrijgbaar voor circa 650 euro. Naast Typhone heeft ook Vodafone een aantrekkelijke aanbieding, waarbij je naast een gratis 32GB-geheugenkaart en gratis S-view cover ook de Gear Fit als cadeautje krijgt.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.