‘Samsung werkt ook aan Galaxy S5 Active en Galaxy K Zoom’

Redactie
4 februari 2014, 14:54
1 min leestijd
‘Samsung werkt ook aan Galaxy S5 Active en Galaxy K Zoom’
Galaxy S5 Active

Samsung werkt mogelijk aan de Galaxy S5 Active en Galaxy K Zoom, beiden gebaseerd op de Galaxy S5. Het vlaggenschip wordt naar verluidt op 24 februari tijdens de Mobile World Congress onthuld. Daarmee lijkt Samsung opnieuw deze twee varianten van zijn vlaggenschip uit te brengen, wat ook al bij de Galaxy S4 gebeurde. De Galaxy S5 Active is een waterdichte en stofbestendige smartphone die tegen een duik kan, de ZOOM-editie beschikt over een flinke camera aan de achterzijde waardoor het toestel een soort combinatie van een camera en smartphone is.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 Active & ZOOM

GALAXY S4 zoom (6)

De Galaxy S5 Zoom is opgedoken in Zaube, een importdatabase. Daarmee lijkt het erop dat er echt een opvolger van de vorige Zoom-editie (zie foto links) komt. Koreaanse media melden daarnaast dat Samsung werkt aan de Galaxy S5 Active. De verwachting is dat beide modellen soortgelijke specificaties als de Galaxy S5 krijgen: naar verwachting krijgen we een 5,25 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 16-megapixel-camera en een Samsung Exynos 6 of Snapdragon 805-chipset. Het toestel beschikt mogelijk over 3GB aan werkgeheugen en een flinke 2900 mAh-accu.

Het blijft ook onduidelijk wat de prijs van beide telefoons gaat worden. Mogelijk krijgen zowel de Galaxy S5 Active als Galaxy S5 Zoom eenzelfde prijs als de Galaxy S5. Hoewel het nog niet bekend is wat de Galaxy S5 prijs wordt, verwachten wij dat de plastic versie van het toestel – indien er ook een metalen versie verschijnt – ongeveer 650 euro gaat kosten.

Lees meer over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy K Zoom

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu