De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 bediening met één hand wordt mogelijk gemakkelijker’

Gijs Ettes
23 januari 2014, 17:13
1 min leestijd
‘Galaxy S5 bediening met één hand wordt mogelijk gemakkelijker’
Samsung Galaxy S5 bediening

In een uitgelekt document afkomstig van een Koreaanse patentwebsite informatie uitgelekt over een nieuwe Samsung-interface die het gemakkelijker maakt om een groot toestel met één hand te bedienen. Mogelijk wordt de Galaxy S5 bediening dankzij deze nieuwe interface gemakkelijker, al is het natuurlijk allerminst zeker of en op welke termijn Samsung het patent daadwerkelijk gaat toepassen.

Toch zijn de afbeeldingen behorend bij het patent interessant om nader te bestuderen. Grote interface-elementen zijn te onderscheiden waarmee je als gebruiker snel acties kunt uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het openen van het applicatie-overzicht, de telefoon-app, Google Play of de camera van je toestel. De Galaxy S5 krijgt naar verwachting een 5,25 inch-scherm waar dergelijke snelle opties de gebruikerservaring aanzienlijk zouden kunnen verbeteren.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 bediening

Ook interessant om te zien zijn de screenshots van een mogelijke nieuwe muziekspeler van Samsung. De nadruk in de app lijkt op beeld te liggen; het gros van wat je op het scherm ziet, bestaat uit albumhoezen. Het tabblad ‘Friends Music’ lijkt daarnaast op een soort tijdslijn met liedjes die je vrienden luisteren. Mogelijk maakt de muziekspeler deel uit van het vernieuwde TouchWiz, dat gebruikmaakt van Samsung Magazine UX met grote informatieblokken.

Galaxy S5 bediening 2

Lees het laatste Galaxy S5 nieuws

Hieronder vind je de meest recente Galaxy S5 geruchten en nieuwtjes op een rijtje. Daarnaast kun je de Galaxy S5 specificaties  bekijken en het laatste nieuws lezen met betrekking tot de relaese datum en verwachte prijzen als je een Samsung Galaxy S5 kopen wilt.

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu