Samsung bevestigt Galaxy S5 cameraproblemen bij sommige toestellen

Redactie
28 april 2014, 14:56
2 min leestijd
Samsung bevestigt Galaxy S5 cameraproblemen bij sommige toestellen
Galaxy S5 cameraproblemen

Samsung heeft de Galaxy S5 cameraproblemen bevestigd tegenover persbureau Reuters, nadat het gerucht over Samsung Galaxy S5-toestellen met niet-werkende cameramodules al langer de ronde doet. Ofwel: bezitters van het gloednieuwe vlaggenschip van Samsung kunnen gewoonweg geen foto’s maken. Als de camera-app wordt opgestart, wordt er op het scherm een zwart beeld getoond. Sommige gebruikers melden dat er aanvankelijk wel beeld wordt getoond, maar al snel ophoudt of dat het enorm wordt verstoord.

Samsung wil niet zeggen hoeveel toestellen over het probleem beschikken. De Galaxy S5 cameraproblemen lijken echter niet enorm verspreid te zijn: op technologieforum XDA Developers telt het topic over het probleem maar een paar pagina’s.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 cameraproblemen

De fout wordt volgens Samsungs veroorzaakt door het geheugencomponent dat de camera aanstuurt. De meeste Galaxy S5 cameraproblemen komen voor bij toestellen die in de Verenigde Staten zijn verkocht. AndroidPlanet heeft nog geen Nederlandse meldingen ontvangen.

Degenen die een defecte Galaxy S5 hebben gekregen, kunnen bij Samsung of de betreffende retailer aankloppen voor een vervangend toestel.

Galaxy S5 met GRATIS Gear Fit bij Vodafone

Galaxy S5 aanbieding

Overigens krijg je bij een tweejarig Galaxy S5 Vodafone-abonnement de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire heeft een waarde van maar liefst 199 euro en kan onder andere als stappenteller, hartslagmeter, stopwatch en mediacontroller fungeren.

De Vodafone-actie geldt voor diverse tweejarige  abonnementen in combinatie met het toestel. Het Red-abonnement (54 euro per maand) geeft je 2GB aan data en onbeperkt bellen en sms`en. Met het Red Super-abonnement (60 euro per maand) kun je ook onbeperkt bellen en sms’en, maar krijg je 6GB aan data. Vodafone heeft vooralsnog het alleenrecht op deze actie. (Meer informatie)

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

Een Galaxy S5 kopen is al mogelijk als los toestel of als combinatie van Samsung Galaxy S5 met abonnement.

Lees ook

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu