De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 krijgt ondersteuning voor conference call’

Redactie
26 november 2013, 15:23
1 min leestijd
‘Galaxy S5 krijgt ondersteuning voor conference call’
galaxy s5 conference call

De Galaxy S5 krijgt mogelijk ondersteuning voor conference call, ofwel conferentiebellen. Dit houdt in dat je met meerdere mensen tegelijkertijd een videogesprek kunt voeren, een feature die al langer in onder andere Hangouts beschikbaar is. Dat blijkt uit een document dat Samsung bij de Korean Intellectual Property Rights Information Service heeft ingediend.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 conference call

De foto rechtsboven laat de nieuwe feature grotendeels zien. Je kunt tijdens het bellen de camera gebruiken en van camera wisselen. Naast jouw beeld zie je de videobeelden van contactpersonen, en kun je erop drukken om het betreffende beeld uit te vergroten. Het is mogelijk dat de Galaxy S5 conference call-feature onderdeel wordt van ChatON, de officiële chat-app van Samsung. Hierdoor zou de feature ook voor meerdere Samsung-toestellen beschikbaar komen.

Galaxy S5 specs

Van de specificaties verwachten we dat het toestel een scherm met een minimale afmeting heeft van 5 inch en een hd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook ligt voor de hand dat de Galaxy S5 is voorzien een Samsung Exynos 6-chipset, ten minste 2GB of 3GB werkgeheugen, 16/32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en minimaal draait op Android 4.4. De hoofdcamera schiet mogelijk foto`s met 16 megapixel en de verschijningsdatum is naar verluidt het eerste kwartaal van 2014.

→ Lees het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de Samsung Galaxy S5 prijs.

Lees meer over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu