De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Google Play-versie van Galaxy S5 in de maak’

Gijs Ettes
16 oktober 2014, 13:57
1 min leestijd
‘Google Play-versie van Galaxy S5 in de maak’
Galaxy S5 Google Play

Het lijkt erop dat we binnenkort kennis kunnen maken met de Galaxy S5 Google Play-editie. Op de officiële Android-website is het Samsung-toestel te zien in een banner met andere Google Play-toestellen en Nexus-apparaten. Duidelijk zichtbaar is de Galaxy S5 met een stockversie van Android en dus zonder de TouchWiz-schil die door velen als te kleurrijk en druk wordt bestempeld.

Lees verder na de advertentie.

Samsung zelf heeft de Galaxy S5 Google Play-editie nog niet aangekondigd, maar het toestel lijkt wel in deze aangepaste vorm te verschijnen. De vraag is of de hartslagmeter en vingerafdrukscanner dan nog werken: deze onderdelen worden namelijk niet standaard in Android ondersteund.

Meer over de Galaxy S5

De reguliere Galaxy S5 is sinds afgelopen april verkrijgbaar in ons land. Het huidige vlaggenschip van Samsung volgde toen de mateloos populaire Galaxy S4 op die in april 2013 verscheen. De S5 heeft een 5,1 inch super-amoled met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video`s in 4K kunnen worden geschoten. Meer weten? Check dan onze uitgebreide Galaxy S5 review.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de Galaxy S5 in combinatie met een abonnement. Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S5 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu