‘Google Play-versie van Galaxy S5 in de maak’

Galaxy S5 Google PlayHet lijkt erop dat we binnenkort kennis kunnen maken met de Galaxy S5 Google Play-editie. Op de officiële Android-website is het Samsung-toestel te zien in een banner met andere Google Play-toestellen en Nexus-apparaten. Duidelijk zichtbaar is de Galaxy S5 met een stockversie van Android en dus zonder de TouchWiz-schil die door velen als te kleurrijk en druk wordt bestempeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung zelf heeft de Galaxy S5 Google Play-editie nog niet aangekondigd, maar het toestel lijkt wel in deze aangepaste vorm te verschijnen. De vraag is of de hartslagmeter en vingerafdrukscanner dan nog werken: deze onderdelen worden namelijk niet standaard in Android ondersteund.

Meer over de Galaxy S5

De reguliere Galaxy S5 is sinds afgelopen april verkrijgbaar in ons land. Het huidige vlaggenschip van Samsung volgde toen de mateloos populaire Galaxy S4 op die in april 2013 verscheen. De S5 heeft een 5,1 inch super-amoled met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video`s in 4K kunnen worden geschoten. Meer weten? Check dan onze uitgebreide Galaxy S5 review.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de Galaxy S5 in combinatie met een abonnement. Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

Samsung Galaxy S5
8,5
Welke Samsung Galaxy S5 wil je?
Selecteer:
16GB
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.