De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy S5 goodies: 400 euro aan apps en abonnementen

Redactie
4 maart 2014, 12:55
1 min leestijd
Galaxy S5 goodies: 400 euro aan apps en abonnementen
Galaxy S5 goodies

De Galaxy S5 gaat pas vanaf april in de verkoop, maar Samsung is alvast bezig met het aanprijzen van zijn nieuwe vlaggenschip. Daarom bevestigt het Zuid-Koreaanse bedrijf dat consumenten een reeks Galaxy S5 goodies voor ongeveer 400 euro aan apps en abonnementen krijgen. Het zijn met name apps en abonnementen op specfieke apps, en het valt daarbij op dat het veel apps voor sporters of professionals zijn. Vormen die twee groepen de nieuwe doelgroep van Samsung?

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 gratis goodies

De cadeautjes die Samsung aan zijn klanten geeft, variëren redelijk. Denk bijvoorbeeld aan een jaar lang gratis Runkeeper Elite of de gezondheidsapp Lark, maar ook zes maanden gratis workout-app Skimble of fitnesstrackerapp Map My Fitness.

gifts.jpg

Ook krijgen Galaxy S5-kopers zes maanden een gratis abonnement op The Wall Street Journal, één jaar Boomberg Businessweek, drie maanden gratis LinkedIn Premium en vijftig dollar aan kortingsbonnen bij PayPal. Laatstgenoemde kun je naar eigen wens besteden bij webwinkels die PayPal ondersteunen (en dat zijn er velen). De samenwerking met PayPal vanwege de vingerafdrukscanner heeft waarschijnlijk met de deal te maken.

Verder krijg je ook nog voor een half jaar 50GB aan cloudopslag bij Box, drie maanden Evernote Premium en 3 maanden 1TB aan cloudopslag bij Bitcasa. De laatste cadeautjes van Samsung betreffen wat credit voor verschilende games, zoals Cut The Rope 2.

Bekijk de hele lijst met de Galaxy S5 gratis goodies hier, en lees ook onze Galaxy S5 review (eerste indruk).

De Galaxy S5 release en prijs

De Galaxy S5 is vanaf 11 april in Nederland en België verkrijgbaar. De Galaxy S5 prijs bedraagt 699 euro voor een los toestel. Hieronder vind je de laatste Galaxy S5 aanbiedingen.

Lees het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu