‘Galaxy S5 wordt op 23 februari gepresenteerd en is in april te koop’

Redactie
21 januari 2014, 12:04
1 min leestijd
‘Galaxy S5 wordt op 23 februari gepresenteerd en is in april te koop’
Galaxy S5 introductie

De Galaxy S5 introductie van Samsung zal plaatsvinden op 23 februari in het Spaanse Barcelona. Dat meldt Eldar Murtazin op Twitter. Murtazin had de release van de Galaxy S4 ook goed, enkele maanden voor de officiële release. En dat schept hoop dat we nu opnieuw de juiste informatie hebben.

Lees verder na de advertentie.

Volgens Murtazin zijn de specificaties al bekend, wat wil duiden op de uitgelekte specificaties van SamMobile. De grootste verandering aan de Galaxy S5 zou de nieuwe TouchWiz-versie zijn. De nieuwe Samsung smartphone interface heeft veel weg van Windows Phone en Google Now, en bestaat grotendeels uit nieuwe informatieblokken die live updates laten zien.

Galaxy S5 specs

Naar verwachting is de Galaxy S5 voorzien van een 5,25 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 16-megapixel-camera en een Samsung Exynos 6-chipset. Het toestel beschikt mogelijk over 3GB aan werkgeheugen en een flinke 2900 mAh-accu.

Hoewel eerdere berichten spraken van een irisscanner, lijkt Samsung nu een vingerafdrukscanner aan het nieuwe vlaggenschip te willen toevoegen. Samsung zou de irisscanner, een scanner waarmee je op een sciencefiction-achtige manier de iris van je oog kunt scannen, niet willen implementeren omdat het toestel door deze speciale sensor te groot zou worden. Een vingerafdrukscanner, waar andere smartphones al over beschikken, zou wel tot de mogelijkheden behoren.

→ Lees het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de Samsung Galaxy S5 prijs  en de datum wanneer je een Samsung Galaxy S5 kopen kan.

Laatste nieuws over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu