‘Samsung wil snelle release: Galaxy S5 al medio maart te koop’

Redactie
20 februari 2014, 18:13
1 min leestijd
‘Samsung wil snelle release: Galaxy S5 al medio maart te koop’
galaxy s5 kopen

De Galaxy S5 kopen kan al medio maart. Dat bevestigt een Samsung-manager tegenover GSM Arena. De verwachting is dat de Galaxy S5 tijdens het Mobile World Congress (MWC) op 24 februari wordt gepresenteerd. Dit zou betekenen dat Samsung van plan is om de smartphone zeer snel na de introductie op de markt te brengen. Volgens de Samsung-manager zou de Galaxy S5 “binnen drie weken” na de introductie te koop zijn.

Naar verluidt krijgt de Galaxy S5 een 5,25 inch qhd-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, 2,5Ghz quadcore-processor, 3 GB aan werkgeheugen en een 16 of 21 megapixel-camera.

Ook blijft het vooralsnog onduidelijk of de smartphone in twee versies beschikbaar komt. Eerdere geruchten spraken van een plastic en aluminium variant. Tot op heden is de smartphone van Samsung nog niet uitgelekt, wat een zeer knappe prestatie van het Zuid-Koreaanse bedrijf is. Daarnaast zou de Galaxy S5 een vingerafdrukscanner in de homeknop krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 kopen

De Galaxy S5 kopen kan dus hoogstwaarschijnlijk al in maart. De Galaxy S5 prijs is echter nog niet bekend, maar wij verwachten een prijs van tussen de 600 en 800 euro voor respectievelijk het plastic en aluminium model.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu