Samsung baalt: Galaxy S5 nu al te koop in Zuid-Korea

Gijs Ettes
27 maart 2014, 12:35
1 min leestijd
Samsung baalt: Galaxy S5 nu al te koop in Zuid-Korea
Galaxy S5 aanschaffen

Een aantal providers in Zuid-Korea heeft zich niet aan de internationale lanceerdatum van de Samsung Galaxy S5 gehouden. SK Telecom, KT en LG U+ hebben niet gewacht tot 11 april, maar verkopen het nieuwe Samsung-toestel nu al. Dit tot grote verbazing van Samsung dat zegt ‘alle feiten op een rijtje te gaan zetten’. De fabrikant is niet blij met de vroege lancering van de S5 in zijn thuisland, maar geeft aan dat de internationale release ongewijzigd blijft.

In Nederland en België is de Galaxy S5 overigens al te reserveren, maar consumenten die de Galaxy S5 kopen, moeten tot 11 april wachten voordat ze hem ontvangen. Bij de meeste tweejarige abonnementen met een flinke databundel krijg je de Galaxy S5 gratis, hoewel er ook goedkopere abonnementen beschikbaar zijn die een eenmalige bijbetaling vereisen.

Galaxy S5 kopen: hier kun je terecht

Een abonnement met een Galaxy S5 zal in eerste instantie tussen de 50 en 70 euro kosten. Hierbij zal je afhankelijk van de provider een 4G-abonnement afsluiten met een behoorlijke bel- en databundel. Hoe uitgebreider het abonnement, des te lager de bijbetaling voor het toestel. Wil je de Galaxy S5 aanschaffen  als los toestel, dan betaal je doorgaans de adviesprijs van 699 euro.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Lees ook de artikelen  Galaxy S5 VS iPhone 5S en HTC One VS Galaxy S5, waarin we de toptoestellen tegenover elkaar zetten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu