De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 met 5,2 inch-scherm duikt op in benchmark’

Gijs Ettes
3 maart 2014, 17:01
1 min leestijd
‘Galaxy S5 met 5,2 inch-scherm duikt op in benchmark’
Galaxy S5 met 5,2 inch

Een Samsung-toestel met het typenummer SM-G900H is opgedoken in een AnTuTu benchmarktest. Het betreft mogelijk een Galaxy S5 met 5,2 inch-scherm (1080p) en een octacore-processor (Exynos 5240). Eerder doken ook al twee Samsung-toestellen met een 2K-scherm en een Exynos 5240-processor op in een benchmark. Samsung brengt doorgaans in Europa toestellen met Exynos-processoren uit, terwijl de toestellen die zijn bedoeld voor de Amerikaanse markt worden aangedreven door een Snapdragon-cpu.

De Samsung Galaxy S5  werd vorige week officieel geïntroduceerd en zal op 11 april in Nederland en België verschijnen. De verwachting is echter dat er nog een tweede variant van de snelle smartphone verschijnt, genaamd de Galaxy S5 Prime. Deze is mogelijk voorzien van een groter scherm (5,25 inch in plaats van 5,1 inch), een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels en een behuizing van metaal.

Lees verder na de advertentie.

De metalen Galaxy S5 wordt in mei uitgebracht en valt onder de luxueuze F-lijn van Samsung. Dat meldde eerder althans het doorgaans betrouwbare ETnews. Samsung zou al een geruime tijd twee versies van de Galaxy S5 hebben, net als voor de aankomende Galaxy Note 4.

→ Check ook het artikel Galaxy S5 VS iPhone 5S, waarin we beide toptoestellen tegenover elkaar zetten!

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

De eerste Galaxy S5 aanbiedingen zijn inmiddels bekend. Check hieronder de goedkoopste en meest recente aanbiedingen van verschillende telecomproviders.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu