‘Galaxy S5 metalen frame gelekt, op foto’s te zien’

Galaxy S5 metalen frameOp enkele foto’s is de mogelijke Galaxy S5 metalen frame gelekt. En die lekken kunnen best wel eens kloppen, want het gerucht gaat dat Samsung met de Galaxy S5 voor het eerst een vlaggenschip van een metalen behuizing gaat voorzien. De Galaxy S5 metalen frame foto’s zijn afkomstig van iemand die in de fabriek werkt waar de frames worden gefabriceerd. Dit valt echter niet te verifiëren.

Het zou een enorme stap voorwaarts zijn voor Samsung, dat tot op heden altijd wordt bekritiseerd voor het overmatig gebruik van plastic onderdelen. Daarmee voelen de Samsung-toestellen nooit zo high-end aan als enkele concurrenten die van ander soort materiaal gebruikmaken, zoals aluminium of zelfs carbon fiber.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 metalen frame foto’s

Over welke hardware de Galaxy S5 beschikt, kunnen we vooralsnog alleen speculeren. Met de Galaxy Round bewijst Samsung dat het smartphones met flexibele schermen kan maken, wat diverse voordelen oplevert. De fabrikant voorziet elk toptoestel in de Galaxy-reeks van unieke features en we denken dat dit bij de Galaxy S5 niet anders zal zijn. Te denken valt aan bijvoorbeeld een irisscanner, een moderne toepassing van infraroodsensoren en de terugkeer van de fm-radio.

Wat betreft specificaties verwachten we dat het toestel een scherm met een minimale afmeting heeft van 5 inch en een hd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook ligt voor de hand dat de Galaxy S5 is voorzien een Samsung Exynos 6-chipset, ten minste 2GB of 3GB werkgeheugen, 16/32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en minimaal draait op Android 4.4. De hoofdcamera schiet mogelijk foto`s met 16 megapixel en de verschijningsdatum is naar verluidt het eerste kwartaal van 2014.

Lees meer over de Galaxy S5

Bekijk onze Galaxy S5 toestelpagina of lees onze berichten over de aankomende Samsung-smartphone.

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.