‘Vage foto toont kleinere variant van Galaxy S5’

Galaxy S5 Mini fotoIn een mogelijke Galaxy S5 Mini foto, die het web op is geslingerd door de bekende Twitter-lekker @evleaks, is de kleine variant van de Galaxy S5 te zien. De  vage afbeelding toont  de smartphone samen met de Gear Fit en Gear 2  en in twee nieuwe kleurvarianten: oranje en geel. Het is voor het eerst dat we beelden zien van de Mini; eerder lekten al de specificaties van de compacte smartphone uit, die mogelijk net als de reguliere S5 stof- en waterbestendig wordt. De hartslagmeter lijkt afwezig te zijn.

Of de Galaxy S5 Mini foto echt is, is niet bekend, maar Evan Blass, de man achter het @evleaks-account heeft een goede reputatie als het aankomt op het lekken van informatie met betrekking tot smartphones. Daarnaast komt het typenummer van het toestel dat wordt getoond (SM-G800A) overeen met eerdere geruchten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naar verluidt is de Galaxy S5 Mini voorzien van een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, Android 4.4 (KitKat) met Samsungs TouchWiz-skin en een Snapdragon 400-processor met vier kernen. Verder is de verwachting dat de  telefoon  beschikt over 1,5GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte, een IR-blaster voor het bedienen van je tv en settopbox en een 2100 mAh-accu.

Galaxy S5 Mini foto

Samsung Galaxy S5 Mini prijs

Momenteel is er nog niets bekend over de Galaxy S5 Mini prijs. Zodra er meer duidelijk is over de release van het toestel, dan vind je op de Galaxy S5 Mini kopen-pagina de beste aanbiedingen. Ben je nu al toe aan een nieuw toestel? Check dan hieronder de beste Galaxy S5 aanbiedingen van dit moment.[ad-block id=44 style=narrow]

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.