Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy S5 Mini vanaf medio juli te koop’

Gijs Ettes
30 juni 2014, 13:23
2 min leestijd
‘Galaxy S5 Mini vanaf medio juli te koop’
Galaxy S5 Mini kopen

Wil je de Galaxy S5 Mini kopen, dan hoef je niet meer zo lang te wachten. Volgens Sammobile verschijnt de compacte variant van de S5 al medio volgende maand. Wat de precieze adviesprijs van de smartphone wordt, is nog niet bekend. We gokken erop dat hij net zo duur wordt als de Galaxy S4 Mini, die juli vorig jaar verscheen voor 499 euro. Dat  toestel is inmiddels sterk in prijs gedaald.

De afgelopen weken is het nodige uitgelekt over de Galaxy S5 Mini. Zo werd eerder bekend dat het toestel een 4,5 inch-scherm met een 720p-resolutie heeft en – net als zijn grote broer – beschikt over een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner. Verder heeft het toestel een Snapdragon 400-chip, 1,5GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte, een IR-blaster voor het bedienen van je tv en settopbox en een 2100 mAh-accu.

Lees verder na de advertentie.

Overige specs

galaxy s5 mini

Het ligt in de lijn der verwachting dat de Galaxy S5 Mini draait op Android 4.4.2 (KitKat) met de laatste versie van TouchWiz. Ook zijn er waarschijnlijk twee camera`s met 8 en 2 megapixels aan boord, waarvan de hoofdcamera is voorzien van een led-flitser.

Net als zijn grote broer, de Samsung Galaxy S5, is het toestel stof- en waterbestendig. Dankzij de IP67-certificering kun je de smartphone maximaal een half uur onder water houden, zonder dat er schade optreedt aan de interne hardware.

Samsung Galaxy S5 Mini kopen

Momenteel is er nog niets bekend over de Galaxy S5 Mini prijs. Zodra er meer duidelijk is over de release van het toestel vind je op de Galaxy S5 Mini kopen-pagina de beste aanbiedingen.

Ben je nu al toe aan een nieuw toestel? Check dan hieronder de beste Galaxy S5 aanbiedingen van dit moment.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S5 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Voor andere toestellen van de fabrikant kun je terecht op de Samsung-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu