De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S5 Mini specs gelekt: hd-scherm, Snapdragon 400 en 8 megapixel-camera’

Redactie
8 mei 2014, 11:55
1 min leestijd
‘Galaxy S5 Mini specs gelekt: hd-scherm, Snapdragon 400 en 8 megapixel-camera’
Galaxy S5 Mini specs

De Galaxy S5 Mini is in de maak: dat kunnen wij eigenlijk wel met zekerheid stellen nadat Samsung van zijn Galaxy S-vlaggenschepen de afgelopen jaren een Mini-versie uitbracht.

In de database van GFXBench, een app waarmee je de snelheid van je toestel kunt meten, is het typenummer Samsung SM-G800H voorbij gekomen, waarvan wordt gedacht dat het de Galaxy S5 Mini is. Daaruit blijkt dat de Galaxy S5 Mini specs zullen bestaan uit een 4,8 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, Qualcomm Snadragon 400-chip met een 1,4GHz quadcore-processor, 1,3GB aan werkgeheugen (waarschijnlijk is dat 1,5GB) en 16GB interne opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 Mini specs

Daarnaast is er een 8 megapixel-camera aanwezig die in full-hd kan opnemen. De camera aan de voorzijde heeft 2 megapixels. Ook zou de Galaxy S5 Mini vanuit de doos op Android 4.4 draaien, waardoor het toestel direct klaar is voor de toekomst.

De geruchten gaan dat een Galaxy S5 Mini kopen vanaf augustus mogelijk is, circa vier maanden na de verschijning van de Galaxy S5. Net als zijn grote broer wordt de telefoon waarschijnlijk stof- en waterbestendig. Of de Mini-versie ook over een vingerafdrukscanner beschikt, is nog niet duidelijk.

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu