‘Galaxy S5 Mini specs: 4,5 inch-scherm, KitKat en waterdichte behuizing’

Galaxy S5 Mini specsDe mogelijke Galaxy S5 Mini specs zijn uitgelekt. Naar verluidt is het toestel voorzien van een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, Android 4.4 (KitKat) met Samsungs TouchWiz-skin en een Snapdragon 400-processor met vier kernen. Verder is de verwachting dat de S5 Mini beschikt over 1,5GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte, een IR-blaster voor het bedienen van je tv en settopbox en een 2100 mAh-accu.

Ook zijn er waarschijnlijk twee camera’s met 8 en 2 megapixels aan boord, waarvan de hoofdcamera is voorzien van een led-flitser. Net als zijn grote broer, de Samsung Galaxy S5, is het toestel stof- en waterbestendig. Of er ook een vingerafdrukscanner en hartslagmeter aanwezig zal zijn, is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de Galaxy S5 Mini in Nederland en België zal verschijnen. De verwachting is echter dat dit enkele maanden na de release van de Galaxy S5 is en mogelijk al in juni. Welke adviesprijs het toestel (ongeveer) krijgt, is onbekend.

De Galaxy S5 Mini specs lijken een kleine verbetering te zijn ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy S4 Mini. Zo heeft het scherm mogelijk een 720p-resolutie in plaats van qHD en is de accucapaciteit opgeschroeft met 200 mAh. Het werkgeheugen en de camera’s lijken ongewijzigd.

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.