Samsung-topman: ‘Galaxy S5 onthulling tijdens Mobile World Congress’

Galaxy S5 onthullingDong-hoon Chang, een van de topmannen van Samsung die de designstrategie-afdeling van de fabrikant leidt, heeft in gesprek met een Zuid-Koreaanse verslaggever aangegeven dat de Galaxy S5 onthulling wel eens tijdens de Mobile World Congress zou kunnen plaatsvinden. De grote technologiebeurs vindt plaats van 24 tot en met 27 februari in Barcelona. Ook speculeerde Chang over het materiaal dat gebruikt wordt voor de behuizing van de Galaxy S5 (wellicht metaal) en de mogelijkheid van een gebogen scherm. Aangezien de statements niet officieel zijn, moeten ze echter niet al te serieus worden genomen.

Wel lijkt het erop dat tijdens de MWC eindelijk een einde komt aan de reeks geruchten omtrent het aankomende vlaggenschip van Samsung. Al maanden gonzen er geruchten over de behuizing, het scherm, de camera en overige specificaties van het toestel. Een Galaxy S5 onthulling tijdens de technologiebeurs lijkt ons niet eens zo gek, aangezien het toestel naar verluidt al in april of mei in de winkels ligt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 onthullingDe Samsung Galaxy S5 zou de eerste Samsung-smartphone met het recent aangekondigde LPDDR4-werkgeheugen kunnen worden. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou al aan het begin van 2014 met de productie van het enorm snelle werkgeheugen willen beginnen, waarna de smartphone hoogstwaarschijnlijk 4GB werkgeheugen krijgt. Hierdoor presteert de Galaxy S5 sneller en is het energieverbruik efficiënter. Ook wordt het mogelijk om meer gigabytes in één toestel te stoppen.

Het nieuwe Galaxy S5 werkgeheugen werkt ook goed samen met de mogelijke 64-bit-processor van Samsung. Deze kan eveneens aan de Galaxy S5 worden toegevoegd, waardoor geheugen meer apps tegelijkertijd kan draaien. 64-bit zorgt er immers voor dat er 4GB of meer werkgeheugen kan worden aangestuurd.

→  Wil je als eerste een  Samsung Galaxy S5 kopen?  Lees dan het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de  Samsung Galaxy S5 prijs, wanneer de verkoop start en meer.

Laatste nieuws over de  Samsung Galaxy S5

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot het aankomende vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.