‘Foto van high-end Galaxy S5 Prime gelekt’

Redactie
8 mei 2014, 17:11
1 min leestijd
‘Foto van high-end Galaxy S5 Prime gelekt’
galaxy s5 prime foto

Al maanden gaan geruchten dat de Galaxy S5 ook in een speciale Prime-versie verschijnt, met nog betere specs en een metalen design. Ondanks de vrij hardnekkige en vele geruchten blijft het maar de vraag of Samsung een dergelijk toestel gaat uitbrengen. Een nieuwe uitgelekte Galaxy S5 Prime foto, waarvan wij de echtheid betwijfelen, geeft misschien hoop voor degenen die een metalen (en verbeterde) Galaxy S5 wensen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 Prime foto

De Galaxy S5 Prime foto is afkomstig van internetforum Reddit en toont  een toestel met een  metalen design. Ook heeft de telefoon  op de foto eenzelfde hartslagmeter als de Galaxy S5. De gebruiker  die de Galaxy S5 Prime foto heeft geplaatst, zegt dat hij de afbeelding via een ‘anonieme tip’ heeft gekregen, dus neem het vooral met een korreltje zout.

De verwachting is dat de Galaxy S5 Prime, als deze daadwerkelijk uit wordt gebracht, is voorzien van een QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels), snellere Exynos-chip van Samsung en logischerwijs een metalen design.

Galaxy S5 videoreview

Galaxy S5 aanbiedingen

Voor wie niet wilt  wachten op de mogelijke release van de Galaxy S5 Prime kan een Samsung Galaxy S5 kopen. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je verzameld.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu