‘Galaxy S5 productie begint in januari, komt in plastic en aluminium model’

Redactie
27 november 2013, 15:22
1 min leestijd
‘Galaxy S5 productie begint in januari, komt in plastic en aluminium model’
Galaxy S5 productie

De massaproductie van de Galaxy S5 start al in januari en het aankomende vlaggenschip van Samsung zou ook in twee varianten komen. Dat meldt het doorgaans betrouwbare ET News op basis van anonieme bronnen. De website verspreidde al vaker kloppende informatie over Samsung-producten.

Omdat de Galaxy S5 productie al in januari begint, zou de releasedatum van kwartaal één van 2014 mogelijk toch gaan kloppen. De verwachting is dat de Galaxy S5 al in de eerste maanden van 2014 wordt uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 productie: twee varianten

De Galaxy S5 zou beschikbaar komen in twee versies: een plastic model met een oled-scherm en een aluminium variant met een gebogen oled-scherm. Verder wordt een 64 bit-processor (wat betekent 64-bit voor Android?), 3GB aan werkgeheugen, 16 megapixel-camera, Android 4.4 en een accu van 4000 mAh verwacht.

Normaliter wordt het Galaxy S-vlaggenschip rond mei uitgebracht. De vroege start van de Galaxy S5 productie zou erop kunnen duiden dat de smartphone eerder komt, maar kan ook betekenen dat Samsung alvast vroeg aan zijn productieproces begint.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's