‘Galaxy S5 productie begint in januari, komt in plastic en aluminium model’

Galaxy S5 productieDe massaproductie van de Galaxy S5 start al in januari en het aankomende vlaggenschip van Samsung zou ook in twee varianten komen. Dat meldt het doorgaans betrouwbare ET News op basis van anonieme bronnen. De website verspreidde al vaker kloppende informatie over Samsung-producten.

Omdat de Galaxy S5 productie al in januari begint, zou de releasedatum van kwartaal één van 2014 mogelijk toch gaan kloppen. De verwachting is dat de Galaxy S5 al in de eerste maanden van 2014 wordt uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 productie: twee varianten

De Galaxy S5 zou beschikbaar komen in twee versies: een plastic model met een oled-scherm en een aluminium variant met een gebogen oled-scherm. Verder wordt een 64 bit-processor (wat betekent 64-bit voor Android?), 3GB aan werkgeheugen, 16 megapixel-camera, Android 4.4 en een accu van 4000 mAh verwacht.

Normaliter wordt het Galaxy S-vlaggenschip rond mei uitgebracht. De vroege start van de Galaxy S5 productie zou erop kunnen duiden dat de smartphone eerder komt, maar kan ook betekenen dat Samsung alvast vroeg aan zijn productieproces begint.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.