Wow! De Galaxy S5 schittert in Samsungs officiële productvideo

Galaxy S5 Android nieuwsIn een nieuwe Galaxy S5 productvideo laat Samsung alle features van de nieuwe smartphone zien. En het vlaggenschip heeft er nogal wat. In deze mooie, fijne en zeer uitgebreide video wordt bij alle belangrijke kenmerken van de Galaxy S5 even stilgestaan. Denk bijvoorbeeld aan de vingerafdrukscanner, de nieuwe camera-functies of de hartslagmeter in combinatie met het vernieuwde S-Health. Een enorme aanrader om te bekijken, vooral als je geïnteresseerd bent om het nieuwe vlaggenschip van Samsung in april aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 productvideo

https://www.youtube.com/watch?v=-XseHZyvGtg

De Galaxy S5 release en prijs

De Galaxy S5 is vanaf 11 april in Nederland en België verkrijgbaar. De Galaxy S5 prijs bedraagt 699 euro voor een los toestel. Hieronder vind je de beste Samsung Galaxy S5 abonnementen van dit moment.

Lees het laatste Galaxy S5 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.