Samsung onthult Galaxy S5 release, overweegt irisscanner

Gijs Ettes
9 januari 2014, 10:22
1 min leestijd
Samsung onthult Galaxy S5 release, overweegt irisscanner
Galaxy S5 release

In een interview met Bloomberg heeft Samsung-topman Lee Young-hee aangegeven dat de Galaxy S5 release in april zal plaatsvinden. Samsung is aan het overwegen om het aankomende toptoestel daarnaast te voorzien van een irisscanner, waarmee de Galaxy S5 bijvoorbeeld ontgrendeld kan worden. Op die manier denkt de Zuid-Koreaanse fabrikant wellicht Apple een stapje voor te zijn.

De topman, die de mobiele tak van Samsung leidt, gaf verder aan dat tegelijkertijd met de Galaxy S5 release ook een nieuwe en verbeterde versie van de Galaxy Gear zal worden uitgebracht. De opvolger van Samsungs slimme horloge zal meer functies krijgen en een dunner en lichter ontwerp. De originele Galaxy Gear werd matig ontvangen en het lijkt erop dat Samsung van zijn fouten heeft geleerd.

Lees verder na de advertentie.

Het bleef echter niet bij de onthulling van de Samsung Galaxy S5 release en de nieuwe Galaxy Gear. Volgens Lee Young-hee overweegt Samsung namelijk ook om de Galaxy Note 4 te voorzien van een driezijdig scherm dat als het ware om het toestel wordt gewikkeld.

Op die manier kun je vanuit verschillende hoeken het display bekijken om bijvoorbeeld meldingen of de tijd te raadplegen. Of de Note 4 ook daadwerkelijk zo’n innovatief scherm krijgt, is echter nog niet zeker. De opvolger van de Galaxy Note 3 verschijnt naar verwachting in het tweede deel van 2014.

→  Wil je als eerste een  Samsung Galaxy S5 kopen?  Lees dan het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de  Samsung Galaxy S5 prijs, wanneer de verkoop start en meer.

[mailchimpsf_form]

Lees meer over over Samsung

De Galaxy Note 4 release staat naar verluidt voor het derde kwartaal van 2014 gepland. Check ons overzicht met de beste Galaxy Note 4 aanbiedingen en kooptips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu