Zo gaat de Galaxy S5 er waarschijnlijk uitzien

Redactie
17 februari 2014, 11:33
1 min leestijd
Zo gaat de Galaxy S5 er waarschijnlijk uitzien
galaxy s5 render

Een Galaxy S5 render laat het mogelijke design van het aankomende vlaggenschip van Samsung zien. Hoewel er dagelijks renders opduiken van de Galaxy S5, zou deze specifieke render wel heel erg nauw bij de realiteit kunnen liggen.

Zo gaan er al langer geruchten dat het nieuwe vlaggenschip wat hoekiger wordt, een verbeterde ‘metalen’ rand krijgt en grotendeels van hetzelfde design als de Galaxy S4 wordt voorzien.

De verwachting is dat de Galaxy S5 volgende week tijdens de Mobile World Congress wordt gepresenteerd, waarna de telefoon in maart te koop is.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 specificaties

De smartphone wordt mogelijk voorzien van een 5,25 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 16-megapixel-camera en een Samsung Exynos 6 of Snapdragon 805-chipset. Het toestel beschikt mogelijk over 3GB aan werkgeheugen en een flinke 3200 mAh-accu.

Veel media melden dat de Galaxy S5 in een plastic en metalen versie beschikbaar komt. De metalen Galaxy S5 zou een prijskaartje van 800 euro krijgen, de plastic Galaxy S5 kopen zou 650 euro gaan kosten. Het blijft echter onduidelijk, mede omdat Samsung het toestel enorm goed verbogen heeft gehouden. Zo is er nog geen één foto van de Galaxy S5 gelekt, zelfs niet een week voor de verwachte release.

Laatste nieuws over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu