T-Mobile feestactie: Galaxy S5 met flinke korting en gratis tablet

Gijs Ettes
1 september 2014, 17:02
1 min leestijd
T-Mobile feestactie: Galaxy S5 met flinke korting en gratis tablet
Galaxy S5 T-Mobile

Om het tienjarig bestaan van hun winkels te vieren, is T-Mobile vandaag gestart met een interessante actie voor wie op zoek is naar een nieuwe smartphone. Bij een Galaxy S5 T-Mobile abonnement krijg je nu namelijk 40 procent korting over de gehele looptijd. Daarnaast krijg je de 7 inch-versie van de Samsung Galaxy Tab 3 cadeau, alsmede een kleurrijk hoesje waarmee je de S5 omtovert tot een tompouce. De T-Mobile actie geldt voor een abonnement met onbeperkt bellen en een databundel van 5GB. Je betaalt 41,40 euro per maand in plaats van 69 euro per maand. Het abonnement is online of via telefoon af te sluiten, maar uiteraard kun je ook terecht in een winkel van T-Mobile.

T-Mobile trakteert

In de weken die volgen, geeft T-Mobile ook ‘feestkorting’ op andere populaire smartphones. Van 15 tot en met 21 september betaal je 35,40 euro voor een LG G3 in combinatie met abonnement met onbeperkte belminuten en 2GB aan data. De week erna (22-28 september) krijg je flinke korting op de Xperia Z2, in combinatie met 5GB data en 300 belminuten.

Meer over de Galaxy S5

Galaxy S5

De Galaxy S5 is het vlaggenschip van Samsung voor 2014. Het toptoestel volgt de mateloos populaire Galaxy S4 op die Samsung in maart 2013 uitbracht. De Galaxy S5 heeft een 5,1 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video’s in 4K kunnen worden geschoten. Daarnaast is hij stof- en waterbestendig, voorzien van een veilige vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen en een hartslagmeter, waarmee je je fysieke gesteldheid in kaart brengt.

→ Tip: check ook onze Galaxy S5 vs iPhone 6 vergelijking!

Het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu