De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Galaxy S5 unboxing: maak kennis met de verpakking van het Samsung-toestel

Gijs Ettes
24 maart 2014, 11:06
1 min leestijd
Galaxy S5 unboxing: maak kennis met de verpakking van het Samsung-toestel
Galaxy S5 unboxing

De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft een Galaxy S5 unboxing geplaatst waarin de verpakking plus inhoud van het nieuwe Samsung-toestel is te zien. De Engelstalige video toont het doosje van de S5, alsmede het toestel zelf en de schermen die je ziet als je de smartphone voor het eerst inschakelt. De achterklep en accu zijn te verwijderen, maar zijn zo ontwikkeld dat het toestel stof- en waterbestendig is.

Voor de rest is de Galaxy S5 voorzien van een 5,1 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een 2,5GHz-quadcore-processor. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte aan boord. De camera van het toestel beschikt over 16 megapixels en de mogelijkheid om video`s in 4K te schieten. Naast de led-flitser bevindt zich een hartslagmeter die samenwerkt met de nieuwste versie van de S Health-app om je (sport-)activiteiten te monitoren.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S5 reserveren

Vanaf 11 april is de Galaxy S5 verkrijgbaar in Nederland en België. Om er zeker van te zijn dat je het toestel op die dag in huis hebt, kun je het nu al reserveren. Wil je de Galaxy S5 kopen of ben je juist op zoek naar de beste Galaxy S5 aanbiedingen? Check dan hieronder de scherpste en meest actuele deals.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu