De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung onthult Galaxy S5 tijdens Unpacked Event op 24 februari’

Gijs Ettes
4 februari 2014, 7:22
1 min leestijd
‘Samsung onthult Galaxy S5 tijdens Unpacked Event op 24 februari’
Unpacked Event Galaxy S5

Samsung heeft aangekondigd haar Unpacked Event op 24 februari te houden, op de dag dat het Mobile World Congress start. De kans is groot dat de fabrikant tijdens het evenement de Samsung Galaxy S5 gaat onthullen. Een vijfje naast de tekst ‘Unpacked’ op de uitnodiging hint naar de onthulling van het Samsung-toestel, dat mogelijk vanaf april in de Nederlandse en Belgische winkels ligt.

Normaal gesproken presenteert Samsung zijn toptoestellen tijdens een apart Unpacked Event en we kunnen ons niet voorstellen dat dit bij de Galaxy S5 anders zal zijn. De Galaxy S4 werd bijvoorbeeld tijdens een Unpacked Event in New York uit de doeken gedaan; in maart precies een jaar geleden. Qua verkoopcijfers is de S4 het populairste Samsung-toestel tot nu toe, met meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.

Lees verder na de advertentie.

Maakt Samsungs Unpacked Event een einde aan alle Galaxy S5 speculatie?

Samsung Galaxy S5 testfoto

Als we de berichtgeving rondom de Galaxy S5 van de afgelopen weken mogen geloven, zal het toestel voorzien zijn van een vingerafdrukscanner, een 16-megapixel-camera en een 5,25 inch-super-amoled-scherm met een QHD-resolutie. Samsung is mogelijk de eerste fabrikant die een smartphone met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels gaat uitbrengen.

Daarnaast is het aannemelijk dat we tijdens het Unpacked Event kennismaken met zowel de plastic als metalen versie van de Galaxy S5. Er gaan namelijk sterke geruchten dat Samsung twee varianten uitbrengt die worden voorzien van prijskaartjes van respectievelijk 650 euro en 800 euro. Intern zijn de telefoons waarschijnlijk identiek met een Exynos 6 of Snapdragon 805-chip en 3GB LPDDR4-werkgeheugen.

→ Lees het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de Samsung Galaxy S5 prijs.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu