Galaxy S5 update maakt camera sneller en vingerafdrukscanner nauwkeuriger

galaxy s5 updateSamsung is begonnen met de uitrol van een Galaxy S5 update die de camera sneller en vingerafdrukscanner nauwkeuriger maakt. De update voor de Samsung Galaxy S5, die als eerste door SamMobile is gespot, wordt op dit moment in het Verenigd Koninkrijk uitgerold als update voor Android 4.4.

De update zorgt ervoor dat de camera enorm snel opstart, samen met de galerij-app die – ook in onze test – soms een beetje langzaam overkwam. Daarnaast herkent de vingerafdrukscanner van het vlaggenschip sneller je vingerafdruk, waardoor je vlotter je toestel kunt ontgrendelen of een Paypal-betaling kunt voltooien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Verder voert Samsung enkele updates door met betrekking tot het RAM-verbruik van de Galaxy S5, waardoor het toestel ook zuiniger met zijn werkgeheugen moet omgaan.

Galaxy S5 videoreview

Galaxy S5 aanbiedingen

Voor wie niet wilt  wachten op de mogelijke release van de Galaxy S5 Prime kan een Samsung Galaxy S5 kopen. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je verzameld.

[ad-block id=45 style=narrow]

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.