‘Galaxy S5 megasucces op dag van release, nog populairder dan Galaxy S4’

Galaxy S5 verkoopDe Galaxy S5 verkoop op de eerste dag van de release is uit de pan gestegen. Volgens ZDNet Korea is de Galaxy S5 twee keer zo populair als de Galaxy S4 tijdens zijn releasedag. Ook waren er enorm veel rijen voor Samsung-winkels te zien, met mensen die allemaal als eerste het nieuwe vlaggenschip van Samsung wilde aanschaffen. Zij zijn enthousiast over de vernieuwingen die de Galaxy S5 brengt, zoals een vingerafdrukscanner en natuurlijk een water- en stofbestendig design. Hierdoor zou je de telefoon in de wc kunnen laten vallen zonder dat ‘ie meteen kapot is: een ongelukje dat bij vele van mijn vrienden al is gebeurd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Galaxy S5 verkoop Nederland

Ook in Nederland stonden rijen mensen voor de Samsung-winkels, te wachten tot het vlaggenschip in de verkoop ging. Dit laten onder andere Geert Mol van Samsung en The Phone House – de winkelketen waar Samsung mee samenwerkt – weten via Twitter.

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

[ad-block id=45 style=narrow]

Galaxy S5 met GRATIS Gear Fit bij Vodafone

Galaxy S5 aanbiedingOverigens krijg je bij een tweejarig Galaxy S5 Vodafone-abonnement de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire heeft een waarde van maar liefst 199 euro en kan onder andere als stappenteller, hartslagmeter, stopwatch en mediacontroller fungeren.

De Vodafone-actie geldt voor diverse tweejarige  abonnementen in combinatie met het toestel. Het Red-abonnement (54 euro per maand) geeft je 2GB aan data en onbeperkt bellen en sms`en. Met het Red Super-abonnement (60 euro per maand) kun je ook onbeperkt bellen en sms’en, maar krijg je 6GB aan data. Vodafone heeft vooralsnog het alleenrecht op deze actie. (Meer informatie)

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.