Video: Man bewerkt Galaxy S5 met hamer en accu ontploft

Redactie
9 april 2014, 17:38
1 min leestijd
Video: Man bewerkt Galaxy S5 met hamer en accu ontploft
Galaxy S5 video

De Galaxy S5 is een enorm tof toestel: de smartphone heeft een 5,1 inch super-amoled full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16/32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video`s in 4K kunnen worden geschoten. Ook is er Android 4.4, een vingerafdrukscanner en een fijn opgefriste versie van Samsungs Touchwiz aanwezig. Toch dacht een YouTube’er die reeds over een Galaxy S5 beschikt om ‘m eens flink met een hamer ervan langs te geven. Het resultaat is zowel logisch als schokkend, want de accu zorgt na een flinke hamerpartij voor een spetterend (en gevaarlijk) einde.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 video

Galaxy S5 kopen: hier kun je terecht

Een abonnement met een Galaxy S5 zal in eerste instantie tussen de 50 en 70 euro kosten. Hierbij zal je afhankelijk van de provider een 4G-abonnement afsluiten met een behoorlijke bel- en databundel. Hoe uitgebreider het abonnement, des te lager de bijbetaling voor het toestel. Wil je de Galaxy S5 kopen  als los toestel, dan betaal je doorgaans de adviesprijs van 699 euro.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Lees ook de artikelen  Galaxy S5 VS iPhone 5S en HTC One VS Galaxy S5, waarin we de toptoestellen tegenover elkaar zetten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu