Video: Samsung introduceert de Galaxy S5 en zijn nieuwe features

Galaxy S5 videoSamsung heeft een officiële Galaxy S5 video uitgebracht waarin het Zuid-Koreaanse bedrijf alle nieuwe features van het toestel uitlicht. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe achterkant, de vingerafdrukscanner of de hartslagmeter. In diezelfde Galaxy S5 video komen ook de twee nieuwe sportaccessoires van Samsung voor. Daarnaast laten de Zuid-Koreanen ook de interface van de smartphone zien, en hoe deze een flink likje verf heeft gekregen.

De Galaxy S5 is maandagavond aangekondigd, vanaf 11 april beschikbaar voor een adviesprijs van 699 euro en onze eerste bevindingen kun je al lezen in de Galaxy S5 preview.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 video

http://www.youtube.com/watch?v=oqPtA4hxpK4

Lees verder en check het laatste Galaxy S5 nieuws

Meer weten over het aankomende toptoestel van Samsung? Bekijk dan de Galaxy S5 toestelpagina en de Galaxy S5 aanbieidngen pagina voor de beste deals. Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de smartphone.

→ Check ook het artikel Galaxy S5 VS iPhone 5S, waarin we beide toptoestellen tegenover elkaar zetten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.