Leuke actie bij Vodafone: gratis Gear Fit bij aanschaf van een Galaxy S5

Redactie
8 april 2014, 16:02
1 min leestijd
Leuke actie bij Vodafone: gratis Gear Fit bij aanschaf van een Galaxy S5
Galaxy S5 Vodafone

Vodafone heeft in aanloop naar de Galaxy S5 lancering een leuke actie. Bij tweejarige Galaxy S5 Vodafone-abonnementen krijg je namelijk de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire, ter waarde van 199 euro, is beschikbaar in het zwart en zolang de voorraad strekt.

De Galaxy S5 Vodafone-actie geldt voor diverse tweejarige  abonnementen in combinatie met het toestel. Het Red-abonnement (54 euro per maand) geeft je 2GB aan data en onbeperkt bellen en sms`en. Met het Red Super-abonnement (60 euro per maand) kun je ook onbeperkt bellen en sms’en, maar krijg je 6GB aan data. Vodafone heeft vooralsnog het alleenrecht op deze actie.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Gear Fit

De Gear Fit wordt overigens niet direct meegeleverd bij de Galaxy S5. Via de verpakking van de smartphone kun je lezen hoe je de wearable bij Samsung moet aanvragen. Met welke levertijd je rekening moet houden, is niet bekendgemaakt.

Op het Mobile World Congress wekte de Gear Fit overigens behoorlijk veel indruk. De jury op het evenement in Barcelona riep het sportaccessoire van Samsung uit tot `beste mobiele apparaat` van de show, dankzij de unieke combinatie van een smartwatch en een fitnesstracker. De slimme armband is met zijn ontwerp een stuk dunner en lichter dan de Galaxy Gear 2.

Meer informatie over de Gear Fit

De Fit heeft een gebogen amoled-touchscreen waarop notificaties van smartphones zijn te lezen. Hij kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen. Het sportaccessoire kan vooral gezien worden als gadget die je (sport)activiteiten bijhoudt en in combinatie met de S-Health-app informatie geeft over je fysieke gesteldheid.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu