De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Specificaties Galaxy K Zoom gelekt: 4,7 inch-scherm en 19-megapixel-camera’

Gijs Ettes
14 maart 2014, 15:29
1 min leestijd
‘Specificaties Galaxy K Zoom gelekt: 4,7 inch-scherm en 19-megapixel-camera’
Galaxy S5 zoom specificaties

De mogelijke Galaxy K Zoom specificaties zijn uitgelekt via een benchmarktest op de site GFXBench. Daar dook onlangs een toestel met typenummer SM-C115 op, dat mogelijk de nieuwe cameratelefoon van Samsung betreft. De S5 Zoom wordt waarschijnlijk een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy S4 Zoom.

De verwachting is dat de Galaxy S5 Zoom is voorzien van een 4,8 inch-scherm met een 720-resolutie, een 19-megapixel-camera aan de achterzijde en een 2-megapixel-frontcamera voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies. Verder is de Zoom voorzien van een 1,3GHz-hexacore-processor (Exynos 5) met zes kernen en 1,8GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 8 of 16GB en is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Bij verschijning draait de S5 Zoom op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

Verwachte Galaxy S5 Zoom release

Voorlopig moeten we het helaas met die informatie doen; over het design en de verschijningsdatum van de Galaxy K Zoom is immers nog niets bekend. Als de release van zijn voorganger een indicatie is, kunnen we de S5 Zoom ergens in juni verwachten voor circa 499 euro.

Voor die prijs krijg je een high-end smartphone met een flinke camera met een xenon-flitser, optische beeldstabilisatie en zoom, autofocus en een laag diafragmagetal met een grote diafragmaopening. Benieuwd hoe zijn voorganger het er vanaf bracht? Lees dan de Galaxy S4 Zoom review.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy K Zoom

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu