Galaxy S6 en S6 Edge al voor te bestellen: hier kun je terecht

Redactie
2 maart 2015, 11:51
2 min leestijd
Galaxy S6 en S6 Edge al voor te bestellen: hier kun je terecht

Samsung heeft zondag de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge aangekondigd, en de smartphones zijn een dag later al in Nederland voor te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe toestellen  draaien op Android 5.0 met TouchWiz en hebben een fraaie behuizing van metaal en glas. TouchWiz is voor de nieuwe lijn high-end-smartphones van Samsung flink uitgedund en overzichtelijker gemaakt, wat voldoet aan de eisen van vele critici. Samsung werd juist veel bekritiseerd door het drukke en veelal onoverzichtelijke TouchWiz.

“Met de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zetten we de nieuwe standaard voor smartphones en maken we de toekomstmogelijkheden van technologie nu al voor iedereen beschikbaar“, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.

Galaxy S6 in vogelvlucht

samsung galaxy s6 review

De Galaxy S6 is voorzien van een 5,1 inch-scherm met een QHD-resolutie van  2560 x 1440 pixels, Gorilla Glass 4-beschermlaag,  64-bit Exynos 7-chip met een octacore-processor (4 x 2,1GHz, 4 x 1,5GHz) en 3GB  aan LPDDR4 werkgeheugen.

Bestanden kun je opslaan op  2GB/64GB/128GB opslagruimte dat niet uitbreidbaar is en foto’s worden gemaakt met een 16 megapixel-camera. De Edge-versie heeft een scherm dat over de rand loopt, waarbij je de mogelijkheid hebt notificaties te lezen als de smartphone op zijn rug ligt. Ook zou je door het gebogen scherm gemakkelijk apps kunnen openen.

Galaxy S6  bestellen al mogelijk

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn al voor te bestellen bij bij de meeste webshops en providers. Wil je nu de Galaxy S6 bestellen? Dan  ben je verzekerd dat jij ‘m als eerste in huis krijgt! Bekijk hieronder de beste deals.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Los refurbished

€ 95,99

Bekijken

→ Lees ook onze Galaxy S6 review,  met onze eerste indruk van de S6 en S6 Edge

Galaxy S6 introductievideo

https://www.youtube.com/watch?v=CnYtWWDor2s

Laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu