Samsung registeert merknaam Galaxy S6 Edge+

Redactie
2 juli 2015, 9:12
1 min leestijd
Samsung registeert merknaam Galaxy S6 Edge+

Samsung heeft de merknaam  Galaxy S6 Edge+ bij het  United States Patent and Trademark Office (USPTO) geregistreerd. De smartphone zou een grotere versie worden van de huidige Galaxy S6 Edge.

Lees verder na de advertentie.

Er gaan al langer geruchten over een grotere variant van het huidige vlaggenschip, de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Net als bij de iPhone 6 Plus zou ook Samsung ‘Plus’ gebruiken om het grotere vlaggenschip aan te duiden. Opvallend genoeg wijkt Samsung hiermee af van hun huidige phablet-lijnen, de Galaxy Note en Galaxy Mega, die normaliter staan voor de grote smartphones van Samsung.

Galaxy S6 Edge+

De Galaxy S6 Edge+ zou een 5,5 inch-scherm, Snapdragon 808-chip, 3GB aan RAM, 16 en 5 megapixel-camera en 3000 mAh-accu krijgen. De huidige Galaxy S6 Edge heeft een 5,1 inch-scherm,  Samsung Exynos 7420 en een 2550 mAh-accu. Veel Galaxy S6-bezitters klagen daarbij over een tegenvallende accuduur, wat er – naast het grotere scherm – mogelijk voor heeft gezorgd dat Samsung een grotere accu in de smartphone stopt.

edge1

Het is vooralsnog onduidelijk of en wanneer de grotere Galaxy S6 Edge-variant op de markt verschijnt. Eerder registreerde Samsung ook de merknaam ‘Note Edge’, waarna een maand later de Galaxy Note Edge werd onthuld.

Laatste nieuws over Samsung

Via: ZDnet
Bron: USPTO
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu