De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Livestream: presentatie Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+

Wouter Nijsen
13 augustus 2015, 16:30
2 min leestijd

Om 17.00 uur start het Unpacked-evenement waar Samsung hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Galaxy Note 5 uit de doeken doet. Met deze livestream volg  je de onthulling op de voet!

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ livestream

Samsung kondigde onlangs een nieuw Unpacked-evenement aan en die gaat vanaf  17.00 uur (Nederlandse tijd) van start. Op het evenement worden de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ en Galaxy Note 5 getoond. Wil je niks van de onthulling van beide toestellen missen, dan kun je hierboven de livestream volgen. De stream is overigens ook op de website van Samsung te bekijken.

UPDATE: Samsung introduceert grote Galaxy S6 Edge+, Note 5 niet naar Europa

Dit weten we over  Samsungs nieuwe toestellen

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is een grotere versie van de Galaxy S6 Edge en beschikt over een 5,7 inch-scherm met een QHD-resolutie. Verder is de verwachting dat het toestel onderhuids niet zoveel afwijkt van zijn voorganger. Dat betekent dat de S6 Edge+ wordt aangedreven door een Exynos 7420 octacore-processor en 4GB in plaats van 3GB aan werkgeheugen. Ook is er een 16 en 5 megapixel-camera en 32GB aan opslagruimte aan boord. De smartphone draait uit de doos  op Android 5.1.1 (Lollipop)  met de welbekende TouchWiz-skin.

Galaxy S6 Edge+ livestream

De verwachting is dat ook de Galaxy Note 5 wordt voorzien van een 5,7 inch-QHD-scherm en beschikt over een 16 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. Daarnaast zou de smartphone worden aangedreven door een octacore-processor met 4GB aan werkgeheugen en een 3000 mAh-accu hebben.

galaxys6edgeplus-3

Het is aannemelijk dat de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Galaxy Note 5 kort na de onthulling worden uitgebracht, al is de precieze releasedatum nog onbekend. Wel gaan er geruchten dat de Note 5 niet in de Benelux wordt uitgebracht. De S6 Edge+ zou sowieso wel een release in ons land krijgen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu