De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S6 Edge+ krijgt nieuwe functies voor gebogen schermrand’

Wouter Nijsen
11 augustus 2015, 12:49
1 min leestijd
‘Galaxy S6 Edge+ krijgt nieuwe functies voor gebogen schermrand’

De Samsung Galaxy S6 Edge+ wordt voorzien van een aantal nieuwe functies  voor de People Edge-functionaliteit. Voortaan kunnen favoriete applicaties aan de gebogen schermrand worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S6 Edge+ software wordt uitgebreid

Dat meldt  de website Phone-probe  op basis van een betrouwbare bron. Volgens de bron wordt  de People Edge-functionaliteit voor de Galaxy S6 Edge+ uitgebreid. Deze functie kennen we van de reguliere Galaxy S6 Edge en laat gebruikers hun vijf favoriete contacten koppelen aan een knop op  de gebogen schermrand  van het toestel. Hiermee kunnen de contacten met één swipe worden bereikt. De software is voor de Galaxy S6 Edge+ iets aangepast, waardoor er nu een tweede scherm met knoppen verschijnt, waaraan applicaties kunnen worden toegewezen.

Galaxy S6 Edge+ software

Het vernieuwde People Edge brengt volgens de bron meer veranderingen met zich mee. Waar voorheen drie snelkoppelingen (bericht, bellen en e-mail) per contact beschikbaar waren, wordt dat aantal op de Galaxy S6 Edge+ uitgebreid tot zes. Dit zou betekenen dat je nu ook via People Edge kunt videobellen met de persoon, of een foto of emoji kunt sturen.

Wat we weten over de Galaxy S6 Edge+

De Samsung Galaxy S6 Edge+ wordt op 13 augustus tijdens het Unpacked-evenement in New York aangekondigd. Naar verwachting beschikt de smartphone over een groter 5,7 inch-scherm met een QHD-resolutie. Verder is het aannemelijk dat het toestel onderhuids weinig afwijkt van zijn voorganger, en dus wordt aangedreven door dezelfde  octacore-processor (Exynos 7420) met 4GB werkgeheugen. Tot slot wordt  de S6 Edge+ voorzien van minstens 32GB aan opslagruimte en een 16 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant.

Laatste nieuws over Samsung

Bron: Phone-probe
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu