‘Persrender Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 verschijnt online’

Wouter Nijsen
1 augustus 2015, 11:22
2 min leestijd
‘Persrender Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 verschijnt online’

Een gelekte persrender laat zien hoe de Samsung Galaxy Edge  Plus  en Galaxy Note 5 en waarschijnlijk uit gaan zien. De smartphones zijn niet eerder zo duidelijk in beeld gebracht.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S6 Edge Plus persrender gelekt

Er is een persrender opgedoken waarop de Samsung Galaxy S6 Edge  Plus  en Galaxy Note 5 te zien zijn. Eerder doken er al verschillende foto`s van beide toestellen op, maar de render laat het design van de smartphones duidelijker zien. De persrender werd online gezet door de bekende lekker @evleaks.

Galaxy S6 Edge Plus persrender

Te zien is dat de Galaxy S6 Edge  Plus  (rechts) het design van de reguliere Galaxy S6 Edge hanteert en op het eerste gezicht nauwelijks afwijkt van dit toestel. Het toestel krijgt  hoogstwaarschijnlijk een groter display, al blijft onduidelijk wat het precieze schermformaat wordt. Aan de linkerkant is de Galaxy Note 5 te zien, waarbij de stylus het meeste opvalt. Deze zou volgens geruchten op het juiste moment uit de behuizing kunnen schuiven waneer het gebruik van het pennetje logisch is.

Wat we weten over de Galaxy S6 Edge Plus en Note 5

De Galaxy S6 Edge  Plus  en Galaxy Note 5 kwamen de afgelopen dagen regelmatig in het nieuws en sommige specificaties zijn dan ook al uitgelekt. Zo zou de S6 Edge  Plus  voorzien worden van een 5,7 inch-display (QHD), waarbij het scherm aan beide zijkanten iets afloopt. Naar verluidt wordt de  smartphone  aangedreven door een Exynos 7420-chip met 3GB aan werkgeheugen.

De Note 5 wordt waarschijnlijk eveneens voorzien van een 5,7 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel  zou een design hebben dat grotendeels uit metaal en glas bestaat en beschikken over een Exynos 7422-chip en 4GB aan werkgeheugen.

De Samsung Galaxy S6 Edge  Plus  en Galaxy Note 5 worden hoogstwaarschijnlijk tijdens het Unpacked-evenement op 13 augustus onthuld. De smartphones zouden kort na de onthulling worden uitgebracht, al is het nog onduidelijk  wanneer de Note 5 en S6 Edge Plus in de Benelux verschijnen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu