De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S6-model krijgt scherm dat over zijkanten loopt’

Redactie
20 januari 2015, 11:33
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S6-model krijgt scherm dat over zijkanten loopt’

De Samsung Galaxy S6  krijgt een Edge-variant met een scherm dat over beide zijkanten loopt, op eenzelfde manier als de Galaxy Note Edge.

Lees verder na de advertentie.

De verwachting is dat Samsung zijn nieuwe vlaggenschip begin maart tijdens de Mobile World Congress aan gaat kondigen. Mogelijk onthult Samsung dan ook de Edge-versie van de Galaxy S6, die volgens SamMobile  in de maak is.

De Edge-versie van de Galaxy S6 zou lijken op de  Galaxy Note Edge, de Edge-variant van de Galaxy Note 4. Deze smartphone heeft het scherm over één zijkant lopen, waarmee gebruikers snel notificaties kunnen zien of apps kunnen opstarten.

Wat je moet weten over de Galaxy S6  Edge

Het gebogen scherm van de Galaxy S Edge kan aan beide zijkanten worden ingezet voor verschillende doeleinden. Volgens bronnen krijgt de Galaxy S6 Edge dezelfde mogelijkheden als de Galaxy Note Edge, waarbij onder andere Yahoo-nieuws, S-Health en je favoriete apps en contacten worden getoond. Via Samsungs app-winkel kunnen gebruikers meer toepassingen downloaden, zoals verschillende klokken.

Verder voegt Samsung nog wat opties aan de Edge-panelen toe. Zo zou het mogelijk worden om jouw favoriete Edge-paneel te activeren, afhankelijk van de hand die je het meest gebruikt om je smartphone mee te besturen. Ook kan het Edge-paneel bij een inkomende oproep oplichten als je de smartphone op z’n scherm hebt gelegd. Per contact kun je een kleur instellen, zodat je precies weet wie er belt.

galaxys6-edge

De smartphone is verder gebaseerd op de Galaxy S6, maar zal naar verwachting wel van een hogere prijs worden voorzien. Naar verluidt krijgt de Galaxy S6 een 5,5 inch QHD-scherm,  octacore-processor, 4GB aan werkgeheugen en een 18 megapixel-camera.

Laatste nieuws over de Galaxy S6

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu