Samsung Galaxy S6 Edge beperkt verkrijgbaar bij release

Redactie
9 april 2015, 13:10
1 min leestijd
Samsung Galaxy S6 Edge beperkt verkrijgbaar bij release

De Samsung Galaxy S6 Edge zal bij de lancering beperkt verkrijgbaar zijn, zo heeft Samsung Mobile-ceo JK Shin laten weten. De beperkte voorraad heeft te maken met het bijzondere scherm van de Edge, dat lastiger is te produceren.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S6 Edge voorraad beperkt

galaxy s6 edge voorraad

Het scherm van de Galaxy S6 Edge loopt aan beide kanten iets af, wat ervoor zorgt dat de productie van de smartphone minder snel gaat dan die van de reguliere Galaxy S6. Volgens Shin wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de verkrijgbaarheid van de Edge, maar voorlopig zullen de voorraden beperkt blijven.

Niettemin verwacht Shin dat de Galaxy S6 en S6 Edge beter zullen verkopen dan hun voorganger, de Galaxy S5. Ook moeten de toestellen het beter gaan doen dan de Galaxy S4, tot nu toe de best verkochte smartphone die Samsung ooit heeft uitgebracht. Vanaf morgen gaan de Galaxy S6 en S6 Edge in de verkoop voor respectievelijk 699 en 849 euro (32GB-model). De toestellen worden ook verkrijgbaar in varianten met 64 of 128GB, al zijn die 100 en 200 euro duurder.

Meer over de Galaxy S6 en S6 Edge

Wil je meer te weten komen over de nieuwe vlaggenschepen van Samsung? Check dan onze uitgebreide dossiers over de Samsung Galaxy S6 Edge en Galaxy S6, met de review, specs, nieuws en de beste aanbiedingen. Hieronder vind je de scherpste  deals voor de Galaxy S6 Edge met abonnement.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 345,99

Bekijken

Los refurbished

€ 194,99

Bekijken

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu