Samsung Galaxy S6 Edge beperkt verkrijgbaar bij release
Redactie

De Samsung Galaxy S6 Edge zal bij de lancering beperkt verkrijgbaar zijn, zo heeft Samsung Mobile-ceo JK Shin laten weten. De beperkte voorraad heeft te maken met het bijzondere scherm van de Edge, dat lastiger is te produceren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy S6 Edge voorraad beperkt

galaxy s6 edge voorraadHet scherm van de Galaxy S6 Edge loopt aan beide kanten iets af, wat ervoor zorgt dat de productie van de smartphone minder snel gaat dan die van de reguliere Galaxy S6. Volgens Shin wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de verkrijgbaarheid van de Edge, maar voorlopig zullen de voorraden beperkt blijven.

Niettemin verwacht Shin dat de Galaxy S6 en S6 Edge beter zullen verkopen dan hun voorganger, de Galaxy S5. Ook moeten de toestellen het beter gaan doen dan de Galaxy S4, tot nu toe de best verkochte smartphone die Samsung ooit heeft uitgebracht. Vanaf morgen gaan de Galaxy S6 en S6 Edge in de verkoop voor respectievelijk 699 en 849 euro (32GB-model). De toestellen worden ook verkrijgbaar in varianten met 64 of 128GB, al zijn die 100 en 200 euro duurder.

Meer over de Galaxy S6 en S6 Edge

Wil je meer te weten komen over de nieuwe vlaggenschepen van Samsung? Check dan onze uitgebreide dossiers over de Samsung Galaxy S6 Edge en Galaxy S6, met de review, specs, nieuws en de beste aanbiedingen. Hieronder vind je de scherpste  deals voor de Galaxy S6 Edge met abonnement.

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.