‘Galaxy S6 gaat 749 euro kosten en komt in vier kleuren’
Redactie

De Galaxy S6 van Samsung gaat bij de introductie 749 euro kosten en komt beschikbaar in vier kleuren: donkerblauw, zeegroen, wit en beige.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S6 gaat 749 euro kosten

Er is de afgelopen tijd veel gelekt over de Galaxy S6, die hoogstwaarschijnlijk op 1 maart wordt gepresenteerd. Deze datum valt net voor het Mobile World Congress, dat daarna in Barcelona plaatsvindt.

Volgens verschillende bronnen van Android Pit gaat het 32GB-model van het vlaggenschip van Samsung 749 euro kosten. De uitvoeringen met 64GB en 128GB krijgen naar verluidt een prijskaartje van 849 en 949 euro.  De 32GB-versie van de Galaxy S6 Edge gaat bij verschijning 849 euro kosten, waarbij de prijs eveneens met 100 euro oploopt bij een model met meer opslagruimte.

De verwachting is dat de Galaxy S6 wordt voorzien van een 5 inch-scherm met een QHD-resolutie (2560 bij 1440 pixels), 64-bit Exynos-octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een 20 megapixel-camera.

Galaxy S6 kleuren: dit worden ze

Samsung-blog SamMobile meldt dat de Samsung Galaxy S6 in onderstaande kleuren verschijnt. De Galaxy S6 kleuren zijn donkerblauw, zeegroen, beige en wit, waarbij de kleuren rustiger ogen dan de kleuren van de Galaxy S5. De groene kleur is een primeur voor Samsung: nog geen één toestel is in het groen verschenen. Waarschijnlijk wordt de beige variant geïntroduceerd als de goudkleurige versie.

galaxys6-kleuren

De verwachting is dat Samsung de Galaxy S6 op 1 maart presenteert, waarna het toestel rond april in Nederland te koop is.

Laatste nieuws over de Galaxy S6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.