De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Dit zijn de oordopjes van de Samsung Galaxy S6

Redactie
27 februari 2015, 11:22
1 min leestijd
Dit zijn de oordopjes van de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 krijgt witte oordopjes die verdacht veel lijken op de oordopjes die je krijgt bij het aanschaffen van een nieuwe iPhone.

Lees verder na de advertentie.

De oordopjes zijn gelekt door een Vietnamese website en het populaire Samsung-blog SamMobile bevestigt dat de oordopjes echt zijn en met vorige geruchten die zij hebben gehoord overeen komen.

Ook meldt  SamMobile  dat het van bronnen had gehoord dat de oordopjes veel op die van Apple zouden lijken. De foto’s bevestigen dit, waarbij met name het uitsteeksel dat in het oor wordt geplaatst net zo opvallend is als bij de Apple-oordopjes.

Dit zijn de Galaxy S6 oordopjes

De oordopjes hebben twee openingen, waarvoor één direct het geluid in je oor stuurt en het kleinere gaatje juist vooral de bastonen op zich neemt. Hierdoor zou je een betere geluidsverdeling krijgen. Daarnaast vinden veel mensen dergelijke oordopjes fijnen dan in-ears, die veelal met rubberen bolletjes in de oor worden gestopt.

oordopjes2

Aan de kabel is logischerwijs ook een kleine afstandsbediening te vinden waarmee je onder andere het volume van muziek kunt aanpassen en telefoongesprekken kunt voeren. De draad lijkt daarbij niet rond, maar ietwat platter te zijn.

oordopjes1

Door de foto’s, die hier in een galerij te zien zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat Samsung Sennheiser-oordopjes met de Galaxy S6 gaat leveren. Dit gerucht werd vorige maand verspreid.

Wanneer verschijnt de Galaxy S6?

De Galaxy S6 wordt aanstaande zondag, op 1 maart, aangekondigd door Samsung. Dit evenement vindt plaats voor het Mobile World Congress, dat op maandag 2 maart begint. Bij de presentatie van Samsung is Android Planet aanwezig om verslag te doen en de nieuwe Galaxy S6 alvast onder de loep te nemen.

Laatste nieuws over Samsung

Bron: Tinhte
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu