De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S6 wordt geleverd met Sennheiser-oordopjes

Redactie
5 januari 2015, 17:02
1 min leestijd
‘Galaxy S6 wordt geleverd met Sennheiser-oordopjes

De Galaxy S6 van Samsung wordt vanuit de doos geleverd met oordopjes die door Sennheiser zijn gemaakt, zo blijkt uit nieuwe informatie van Samsung-blog SamMobile.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S6 moet écht de verkooptopper gaan worden waar Samsung zo om verlegen zit. Want de Galaxy S5 was niet zo’n groot succes als zijn voorgangers, zowel qua verkoop als de vernieuwingen die het toestel bracht. Om indruk te maken op de consument, gaat Samsung standaard Sennheiser-oordopjes aan de Galaxy S6 toevoegen.

Sennheisers Galaxy S6 oordopjes

Galaxy S6 behuizing

De Galaxy S6 oordopjes van Sennheiser zouden hogere kwaliteit audio bieden en speciaal voor Samsung zijn ontworpen. Mogelijk krijgen ze een passend design dat aansluit bij de Galaxy S6, die naar verluidt van metaal wordt gemaakt.

Het blijft vooralsnog onduidelijk bij welke versie van de Galaxy S6 de Sennheiser-oordopjes worden geleverd. Zo is het mogelijk dat dit bij de normale Galaxy S6 gebeurt, maar er gaan ook geruchten over een speciale high-end Edge-versie. De Galaxy S Edge heeft volgens de geruchten een scherm dan over de zijkant loopt, waarbij het toestel van krachtigere hardware is voorzien van de normale Galaxy S6. De Edge-versie wordt tegen een hogere prijs verkocht en zou mogelijk de enige Galaxy S6-versie met Sennheiser-oordopjes zijn.

Laatste Samsung-nieuws

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu