‘Samsung gaat Galaxy S6 in januari presenteren’

Redactie
16 december 2014, 13:12
1 min leestijd
‘Samsung gaat Galaxy S6 in januari presenteren’

De Galaxy S6, het aankomende vlaggenschip van Samsung, wordt in januari van volgend jaar al gepresenteerd. Daarmee valt de Galaxy S6 release waarschijnlijk vroeger dan zijn voorgangers.

Volgens het Zuid-Koreaanse  Chosun Ilbo  zou Samsung het toestel al in januari van dit jaar willen presenteren. De verwachting is dat Samsung het vlaggenschip tijdens de elektronicabeurs CES onthult.

Lees verder na de advertentie.

Samsung heeft tijdens de CES een persconferentie ingepland op 5 januari, wat een vroege Galaxy S6 release zou betekenen. Normaliter wordt het nieuwe Galaxy S-toestel tijdens de Mobile World Congress in februari gepresenteerd.

Galaxy S6 release: wat weten we al over het toestel?

Galaxy S6 release

De Galaxy S6 krijgt volgens de laatste geruchten een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dat is hoger dan de full-hd-resolutie van de Galaxy S5 en gelijk aan de resolutie van de Galaxy Note 4. Ook gaat het gerucht dat het aankomende vlaggenschip ook een variant met een gebogen scherm krijgt, net als de Galaxy Note 4.

Verder zou de Galaxy S6 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte, een 5 en 20 megapixel-camera en een metalen frame krijgen. Laatstgenoemde zien we steeds vaker bij Samsung-toestellen, zoals de Galaxy Alpha, die met name op een jonger publiek is gericht. Het design van deze toestellen is echter wel een stuk fraaier dan de plastic smartphones van Samsung.

Laatste Galaxy S6-nieuws

Bron: Chosun Ilbo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu