De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung geeft Galaxy S6 verbeterde vingerafdrukscanner’

Gijs Ettes
16 januari 2015, 14:16
1 min leestijd
‘Samsung geeft Galaxy S6 verbeterde vingerafdrukscanner’

Samsung gaat de Galaxy S6 vingerafdrukscanner verbeteren, zodat deze het hele topje van je vinger scant. Ook hoef je straks naar verluidt niet meer te swipen, maar is het voldoende om – net als bij de iPhone 6  –  je vinger op de scanner te houden.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S6 vingerafdrukscanner wordt beter

Galaxy S6 vingerafdrukscanner

Volgens Sammobile moet de vingerafdrukscanner van het aankomende vlaggenschip van Samsung gemakkelijker en accurater werken. Bij de Samsung Galaxy S5 is het nu nog zo dat je een veegbeweging over de relatief smalle homeknop moet maken, wat op zijn zachtst gezegd niet altijd vlekkeloos werkt.

Bij de Galaxy S6 wordt de homeknop mogelijk wat groter, zodat het scanoppervlak toeneemt. Dit moet het ontgrendelen van de smartphone en het uitvoeren van specifieke acties een stuk eenvoudiger maken. Ook wordt het waarschijnlijk weer mogelijk om PayPal-betalingen te autoriseren met je vingerafdruk.

Of de vingerafdrukscanner van de Galaxy S6 ook daadwerkelijk beter wordt, weten we waarschijnlijk in maart. Volgens de laatste geruchten wordt het vlaggenschipofficieel gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat duurt van 2 tot en met 5 maart. Uitnodigingen voor een speciaal Unpacked-evenement voor de Galaxy S6 heeft Samsung echter nog niet gestuurd.

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Lees hieronder het laatste nieuws met betrekking tot de Galaxy S6. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de toestelpagina van de Galaxy S6.

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu