De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe foto’s tonen stevig design Galaxy S7 Active’

Wouter Nijsen
18 mei 2016, 15:02
1 min leestijd
‘Nieuwe foto’s tonen stevig design Galaxy S7 Active’

Het is inmiddels geen geheim meer dat Samsung werkt aan de Galaxy S7 Active, een stevige variant van de Galaxy S7. Nieuwe renders tonen hoe het toestel eruit komt te zien.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 Active renders

galaxy s7 active renders

Vorige week doken er foto`s op van de Samsung Galaxy S7 Active en nu zijn er persrenders verschenen. Het toestel komt in verschillende kleuren, waarbij duidelijk te zien is dat het design flink is aangepast om het toestel steviger te maken. De dikke randen zorgen dat het toestel tegen een stootje kan, terwijl de fysieke knoppen aan de voorkant makkelijker in te drukken zijn wanneer de smartphone bijvoorbeeld nat is.

De aanpassingen aan het design maken de Galaxy S7 Active – net als voorgaande Active-toestellen – een stuk minder mooi dan de smartphone waarop hij is gebaseerd. Bovendien zijn de Galaxy S7 en S7 Edge standaard IP67-gecertificeerd en hierdoor stof- en waterdicht. Naar verluidt is de Galaxy S7 Active ook schokbestendig en voldoet de telefoon ook aan enkele militaire standaarden.

De verwachting is dat de stevige smartphone wat interne hardware betreft niet veel zal afwijken van de reguliere S7. Dit zou betekenen dat het toestel onder meer beschikt over een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM, 32GB aan opslag, een 5,1 inch-QHD-scherm en Android 6.0 (Marshmallow).

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: Evleaks, GalaxyClub
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu