De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Galaxy S7 Edge is speciaal voor Batman(fans) gemaakt

Lars Paymans
27 mei 2016, 8:51
2 min leestijd
Deze Galaxy S7 Edge is speciaal voor Batman(fans) gemaakt

Zelfs superhelden hebben behoefte aan WhatsApp en een manier om te bellen. Met deze speciale Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition hoeft Batman in ieder geval niet lang meer te twijfelen welke smartphone hij moet kiezen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition

Samsung heeft in een video deze speciale editie van de S7 Edge onthuld. Dat Samsung juist voor deze superheld van DC kiest is overigens geen toeval, de mobiele game Injustice: Gods Among Us bestaat namelijk precies drie jaar.

S7 Edge Injustice Edition

Zoals je op de foto`s en in de video kunt zien is deze Galaxy S7 Edge Injustice Edition een diepzwart toestel, met gouden randen rondom de camera, flitser, vingerafdrukscanner en speaker. Het meest opvallende gouden detail is echter het gouden Batman-logo op de achterkant.

Ook op de telefoon zelf vinden we sporen van Batman terug. Samsung heeft verschillende Batman-wallpapers aan TouchWiz toegevoegd, geeft icoontjes een superhelden-uiterlijk en introduceert een unieke app. Fanatieke spelers van de mobiele versie van Injustice: Gods Among Us kunnen bovendien hun lol op met zo`n honderd dollar (89 euro) aan ingame credits.

https://www.youtube.com/watch?v=eW_0aYguJ_E

Naast de Galaxy S7 Edge Injustice Edition is de verpakking (en de inhoud ervan) ook het vernoemen waard. In de doos zit een case in de stijl van het harnas van Batman, een bijpassende zwarte Gear VR headset en een goudgekleurde Batarang om aan je superhelden-collectie toe te voegen.

Komt Batman ook naar Nederland?

De Galaxy S7 Edge Injustice Edition komt eerst beschikbaar in onder meer Rusland, China en Korea, maar Samsung heeft al aangegeven dat meer landen zullen volgen. Aan Android Planet laat Samsung weten dat de Injustice-editie ‘vooralsnog niet in de Benelux gelanceerd wordt’. De prijs is voor deze Batman-collectie is nog onbekend.

Ondertussen kun je de oorspronkelijke S7 Edge natuurlijk al wel in Nederland kopen. We hebben de beste aanbiedingen voor S7 Edge losse toestellen en S7 abonnementen voor je op een rij gezet. Ook daar kun je Injustice: Gods Among Us gewoon gratis op spelen.

-> Download Injustice: Gods Among Us gratis in de Play Store

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu