De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Samsung Galaxy S7 wordt beschikbaar in twee varianten’

Redactie
23 september 2015, 15:52
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 wordt beschikbaar in twee varianten’

De Samsung Galaxy S7 zal net als de Galaxy S6 in twee versies op de markt verschijnen. Hierdoor wordt  het voor consumenten wellicht  mogelijk om  te kiezen tussen een regulier model  en een ‘Galaxy S7 Edge‘  met  een gebogen rand heeft.

Lees verder na de advertentie.

Het doorgaans goed ingelichte Sammobile  meldt  dat er  twee versies van de Galaxy S7 komen: een variant met een plat scherm en een Edge-versie met gebogen schermrand. De toestellen zullen in ieder geval in Canada, China, Europa, Korea en de Verenigde Staten verspreid worden, maar ook een release in de Benelux ligt voor de hand.

galaxy s7 edge

Eerder vermeldden we al dat de Galaxy S7 de projectnaam Project Lucky draagt, maar waarschijnlijk wordt er bij Samsung ook naar de toestellen verwezen met  Hero en Hero2. Het typenummer SM-G930 gaat horen bij de platte variant van de Galaxy S7, terwijl de Galaxy S7 Edge typenummer SM-G935 meekrijgt.

Verwachte Galaxy S7 specs

Er is nog weinig over de Galaxy S7 uitgelekt. Eerder werd al duidelijk dat Samsung wellicht twee chips gaat gebruiken, de Exynos 8890-processor die in sommige landen wordt vervangen door de Snapdragon 820-SoC. De behuizing, die bij de Galaxy S6 al een nieuwe look kreeg door het gebruik van glas en metaal, zou bij de nieuwe smartphone volledig van metaal gemaakt zijn.
Het is verder aannemelijk dat de smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow. Ook wordt verwacht dat het toestel is  uitgerust met een 5,7 inch-QHD-scherm en een dubbele camera met een maximale resolutie van 20 megapixels.

Wanneer de Galaxy S7 verschijnt is onduidelijk, want het toestel is nog niet officieel aangekondigd. Er gaan geruchten dat Samsung wellicht wil concurreren met Apple door zijn nieuwe vlaggenschip in december 2015 uit te brengen.

Lees het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu