Galaxy S7-gebruikers klagen over krassen homeknop

Erwin Vogelaar
30 april 2016, 13:02
1 min leestijd
Galaxy S7-gebruikers klagen over krassen homeknop

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 klagen over krassen op de homeknop van hun toestel. Ook andere Samsung-toestellen met een vingerafdrukscanner lijken kwetsbaar.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 krassen

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 klagen over hoe makkelijk de homeknop krassen oploopt. Terwijl de rest van het toestel piekfijn blijft, wordt de knop door gebruik snel een stuk lelijker. Samsung gebruikt voor de knop een specifiek materiaal dat erg kwetsbaar blijkt voor contact met andere materialen. Het lijkt er op dat ook andere Samsung-toestellen met een vingerafdrukscanner last hebben van het krasprobleem. Dit terwijl smartphones  van andere fabrikanten dit probleem niet hebben.

galaxy s7 krassen

Niet iedereen met een Samsung-toestel heeft echter krassen op de homeknop. Zolang de knop enkel met vingers wordt aangeraakt en niet in aanraking komt met een sleutelbos of over een tafel geschoven wordt, moet er niets aan de hand zijn. Toch zijn er ook gebruikers op PhoneArena die melden dat ze een kras op een homeknop vonden terwijl ze hun toestel zo voorzichtig mogelijk gebruiken. Enkele kleine krasjes die je alleen  ziet onder bepaald licht zijn natuurlijk geen groot probleem, maar het is wel een onnodige smet op een prijzig toestel dat er verder nog zo mooi uit ziet.

Heb je zelf een Samsung-toestel met een vingerafdrukscanner? Kijk dan eens onder goed licht of je krasjes op de knop ziet. We zijn benieuwd in hoeverre dit ook een probleem onder jullie is. Laat het vooral even weten in de reacties, eventueel met een foto erbij. Ook als je geen krassen vindt.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu