Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Samsung Galaxy S7 Nougat-update slaat Android 7.0 over voor 7.1.1’

Erwin Vogelaar
9 december 2016, 20:33
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 Nougat-update slaat Android 7.0 over voor 7.1.1’

De komende Galaxy S7 Nougat-update zal mogelijk Android 7.0 overslaan en direct voor Android 7.1.1 gaan. Dit jaar hoef je deze update echter niet meer te verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 Nougat-update

Gebruikers van de Galaxy S7 wachten nu al een tijdje op Android 7.0 (Nougat). De bètaversie van deze update loopt tot half december. De officiële release zou niet lang meer op zich moeten laten wachten. Toch zullen S7-gebruikers wellicht nog wat extra geduld moeten hebben, want het lijkt er nu op dat Samsung Android 7.0 overslaat om direct naar naar Android 7.1.1 te gaan. Zo moeten de toestellen weer helemaal up to date zijn. Android 7.1.1. is pas een week oud en op dit moment enkel beschikbaar voor de Pixel, Pixel XL en de nieuwste Nexus-toestellen.

galaxy s7 nougat-update

Het nieuws komt van een gebruiker van website XDA Developers die een screenshot van een e-mail op het forum geplaatst heeft. Op de screenshot zou een vertegenwoordiger van Samsung stellen dat de Galaxy S7 met de update Android 7.1.1 zal ondersteunen. Mensen die wachten op de update zullen dan nog even geduld moeten hebben. Android 7.1.1 zal niet voor 2017 verschijnen op deze toestellen. Toch is het ook goed nieuws, omdat het zou betekenen dat Samsung hard werkt om zijn toestellen zo snel mogelijk naar de nieuwste versie van Android te brengen.

Ben je benieuwd wat er straks allemaal verandert op je Galaxy S7? Lees dan wat er nieuw is in de Galaxy S7 Android 7.0 update. Denk hierbij aan een nieuw uiterlijk, betere opties voor accubesparing en betere notificaties. Met Android 7.1.1 hebben Nexus- en Pixel-toestellen nu onder andere ook app-shortcuts. Dit betekent dat je een seconde op het icoontje van een app kunt drukken, waarna er een menuutje verschijnt. In dit menuutje kun je direct naar verschillende functies uit de app gaan. Nog niet veel apps ondersteunen de nieuwe functie, maar dit worden er steeds meer.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu